Și-mi Vine Birjărește Să Înjur ?

Vorbea doctorul Tătaru de distanțări și mască peste tot, dar sincer, eu să mă abțin nu pot și-mi vine birjărește să înjur, că d’aia nu mai are ursul coadă și nici maimuța fir de păr la cur. Da, problema-i grea, majoră! Lumea nu înțelege sau pur și simplu o ignoră. Cum să vă faceți însă ascultați, chiar de-i atât de grav și trist ș’adevărat, când de treizeci de ani încoace; mințiți, furați pe rupte și-n rest, mâncați rahat?! Werner spune răspicat să stăm numai la distanță, pe mâini să ne fi spălat și cu maximă aroganță tot insistă cu cea mască fie ea și neconformă, scump plătită, dar pe el îl doare-n bască. Toți o poartă: și Angela, și Macron, și Mattarella când se duc pe la Bruxelles, însă nu o poartă el. Este zdravăn și deștept, știe toată lumea, de … doar o boală obsesivă îl foiește anevoie și se cheamă PeSeDe. Mulțumiri și reverențe eroilor din linia întâi, care o viață ne-au belit cu șpaga, fie chiar și pentru ultima seringă cu … formol, că acum când statul le-a burdușit bine dăsaga, ne dau și câte-un paracetamol. Îl ascultăm pe Arafat mâncăm căcat despre covid! Mă tem că … mult prea repede am uitat câți a-ngropat la Colectiv. Mă uit la Orban, Doamne, cum le știe! Zice că umblă așa, covidul în cohorte: la munte și la mare, în orice împrejurare, la budă, în parc, la vie, și-n izmene și totul ar fi fost o feerie de n-ar fi fost vreodată PeSeDe, măi nene. Ce poți să zici sau ce e de crezut? E boală peste tot și lesne, din nimic, acum se moare! Televizorul, pentru rating, scuipă doar psiho-teroare, și izoletele au dispărut, nici Dracul nu mai știe ce-i bine de făcut. În fața DSP-ului cel vajnic, ca Samurache facem sluj. Știm bine că organul e vigilent și dur. Dar după cum se manifestă, pare că-l doare fix în cur! Exemplu simplu; fotbaliștii de la Cluj. O fi, n-o fi, o face și desface. Dar dacă virusu-i așa pervers, cum Dracu’, bre, eroii de la DSP dau liber fotbaliștilor să joace?! De aceea nu dăm înainte și nu ne lecuim deloc, pentru că ursul n-are coadă și maimuța nici un floc.

Author: Admin

5 thoughts on “Și-mi Vine Birjărește Să Înjur ?

  1. Doar de noi depinde să ne protejăm sănătatea, nicidecum de politicieni. Ei își fac capital electoral din orice, dar noi n-avem decât o viață, iar Covidul ne așteaptă după colț. Cei care l-au avut și au suferit știu mai bine. Unii au rămas cu sechele, alții au pierdut bătălia. Sănătate și s-auzim de bine!

    1. Bună ziua Petru! Din păcate ai dreptate! Acest virus există, însă politica ne viruseaza psihic, în special pe cei suferinzi de inimă, anxietate și altele. Ar fi trebuit să facă ceva, dar ei se bat pe, putere, in rest… Dumnezeu cu noi! Sănătate și să auzim de bine, că de rău tot auzim.
      Zi frumoasă ☕?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.