Vibrație/Conștiință ✍️

În interiorul unui agresor este o victimă care nu s-a vindecat. Acel agresor încearcă să se elibereze de propria durere prin a o proiecta asupra altora. Și el își proiectează durerea asupra voastră, adică asupra unei persoane care are un nivel de vibrație/Conștiință mai înalt decât al său, pentru că voi știți, are în interiorul său o traumă nevindecată, căreia nu știe cum să îi facă față. Și atunci când tu vibrezi pe frecvența iertării și îl binecuvântezi, urându-i să aibă parte de toată bucuria pe care și-o dorește inima sa, veți crește amândoi ca nivel de vibrație/Conștiință.
Poate că asta nu i se pare egoului tău “drept/corect”. Poate că egoul tău va considera că “nu e drept” faptul că ai primit agresivitatea acelui om rănit și i-ai răspuns trimițându-i Lumina.
Un om care este rănit îi rănește pe alții.
Oamenii liberi îi eliberează pe alții.

Author: Admin

8 thoughts on “Vibrație/Conștiință ✍️

  1. comentasem, dar cred că nu i-am dat enter. așa e, nu neg teoria. dar gîndeste-te că stai cu un agresor în casă, concret… cât crezi că te ține sufletul să-l luminezi pe el…? sincer, prefer să îl luminez de la distanță și să îi exclud pe criminali și agresori sexuali, nu mă simt chiar atît de evoluată 🙂

    1. Normal, când agresorul ne este alături cel mai bine, e să evităm. Am întâlnit agresori ce nu erau lăsați în pace, pur și simplu se complăcea a nu da libertate și continua să trăiască alături de agresor. Multe femei, bărbați, pur și simplu nu vor să accepte distanța din diverse motive. În acest caz, cred că își fac rău singuri. Un agresor, e un om cu probleme mai mici sau mai mari. Însă la timpurile noastre partea materială, egoismul, iubirea bolnavă, duce la agresiune. Prefer să încerc a comunica în liniște și să mă retrag în liniște fără probleme. O seară frumoasă ??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.