Femeia … ?

Femeia e viața. E bucuria, veselia, explozia, emoția. De asta bărbatul e atras de viață, adică de femeie. Pentru că acolo e adăparea lui, oaza lui de liniște, de frumos, de sublim. Chiar dacă lui îi tot place să cocheteze cu abstractul mental, tot la femeie ajunge, adică la viață. Și femeia este atrasă de bărbat, de cel asumat doar. De cel defensiv și fricos, nicio femeie nu poate fi atrasă. Iar bărbatul, e atras de femeie pentru că prin ea, el ia contact direct cu viața și cu iubirea care curge prin femeie ca un izvor care niciodată nu seacă. Deși bărbatul nu poate recunoaște asta, e prea mult pentru el. Femeia însă, cea asumată, desigur, va recunoaște mereu că are nevoie de un bărbat asumat. Prin el, ea se centrează pe viață, pe curgerea ei. Dacă nu există un el asumat în viața ei, iubirea ei se revarsă pe aiurea în zadar. Și atunci suferă pentru că nu există o centrare, un sens clar al iubirii ei. Bărbatul face asta pentru ea, doar prin prezența lui. Prezența lui face totul, dacă e puternic, asumat, conștient. Și nu are nevoie de zeci de mii de cuvinte. Doar pe lângă minte, să mai existe și o inimă care să pulseze de viață, de bucurie, de frumos. Și când inima lui devine vie, trezită din somnul rațiunii, atunci intervine viața, adică femeia. Ea, de fapt, face totul.

Author: Admin

20 thoughts on “Femeia … ?

 1. De acord ca, in general, femeile nu sunt atrase de barbatii lesinati, dar ce se intampla cu femeile care nu sunt tocmai gingase, ci sunt practice. De ele este atras vreun barbat?

 2. Scuze,acum am vazut,sunt prea prins in lumea platformelor virtuale,ma rog…..ce inseamna “barbati gingasi”, “femeie practica” si “femeia face totul”,ce totul…un fel de “mafalda”,suna fain toate cuvintele astea,cine-mi poate spune si mie…se spune a vorbi in rebus…sau poate-s eu,prea obosit.

  1. Nu e nici o supărare, fiecare avem un servici. La fel cum am scris despre femei, așa pot scrie și despre bărbați. Adevărat, sunt și uscături printre femei, bărbați, însă hai să vedem partea bună!
   O rugăminte; Nu știu ce înseamnă platformă. Știu doar de wordpress. Dacă îmi poți trimite un link ceva, aș vrea să văd despre ce este vorba. Mulțumesc frumos!
   O zi bună!

  1. Dupa cum ai observat, am doua bloguri gratuite, unul cel de aici cumparat domeniu, iar platforma, sau tema este de la wrdpress. Cele gratuite nu au spatiu suficient si nu poti edita orice, iar ca sa cumpar un plan, mi se pare scump. La cel de aici, se poate face ceva, insa nu pot avea acces la multe unelte. Vroiam ceva unic.
   multumesc pentru raspuns. Seara buna!

   1. Unicitatea unei teme consta in faptul ca fiecare tema este unica,in felul ei si difera fiecare la modul de expunere a diferitelor interfete pe care le folosesc fiecare in parte,dar pot fi modificate,dar daca 2 useri isi aleg aceeasi tema ,atunci numai esti unic,aici sunt multi cu aceleasi teme,dar nu au nici o vina pt ca nu stiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.