Femeia … ?

Femeia e via╚Ťa. E bucuria, veselia, explozia, emo╚Ťia. De asta b─ârbatul e atras de via╚Ť─â, adic─â de femeie. Pentru c─â acolo e ad─âparea lui, oaza lui de lini╚Öte, de frumos, de sublim. Chiar dac─â lui ├«i tot place s─â cocheteze cu abstractul mental, tot la femeie ajunge, adic─â la via╚Ť─â. ╚śi femeia este atras─â de b─ârbat, de cel asumat doar. De cel defensiv ╚Öi fricos, nicio femeie nu poate fi atras─â. Iar b─ârbatul, e atras de femeie pentru c─â prin ea, el ia contact direct cu via╚Ťa ╚Öi cu iubirea care curge prin femeie ca un izvor care niciodat─â nu seac─â. De╚Öi b─ârbatul nu poate recunoa╚Öte asta, e prea mult pentru el. Femeia ├«ns─â, cea asumat─â, desigur, va recunoa╚Öte mereu c─â are nevoie de un b─ârbat asumat. Prin el, ea se centreaz─â pe via╚Ť─â, pe curgerea ei. Dac─â nu exist─â un el asumat ├«n via╚Ťa ei, iubirea ei se revars─â pe aiurea ├«n zadar. ╚śi atunci sufer─â pentru c─â nu exist─â o centrare, un sens clar al iubirii ei. B─ârbatul face asta pentru ea, doar prin prezen╚Ťa lui. Prezen╚Ťa lui face totul, dac─â e puternic, asumat, con╚Ötient. ╚śi nu are nevoie de zeci de mii de cuvinte. Doar pe l├óng─â minte, s─â mai existe ╚Öi o inim─â care s─â pulseze de via╚Ť─â, de bucurie, de frumos. ╚śi c├ónd inima lui devine vie, trezit─â din somnul ra╚Ťiunii, atunci intervine via╚Ťa, adic─â femeia. Ea, de fapt, face totul.

Author: Admin

20 thoughts on “Femeia … ?

 1. De acord ca, in general, femeile nu sunt atrase de barbatii lesinati, dar ce se intampla cu femeile care nu sunt tocmai gingase, ci sunt practice. De ele este atras vreun barbat?

 2. Scuze,acum am vazut,sunt prea prins in lumea platformelor virtuale,ma rog…..ce inseamna “barbati gingasi”, “femeie practica” si “femeia face totul”,ce totul…un fel de “mafalda”,suna fain toate cuvintele astea,cine-mi poate spune si mie…se spune a vorbi in rebus…sau poate-s eu,prea obosit.

  1. Nu e nici o sup─ârare, fiecare avem un servici. La fel cum am scris despre femei, a╚Öa pot scrie ╚Öi despre b─ârba╚Ťi. Adev─ârat, sunt ╚Öi usc─âturi printre femei, b─ârba╚Ťi, ├«ns─â hai s─â vedem partea bun─â!
   O rug─âminte; Nu ╚Ötiu ce ├«nseamn─â platform─â. ╚śtiu doar de wordpress. Dac─â ├«mi po╚Ťi trimite un link ceva, a╚Ö vrea s─â v─âd despre ce este vorba. Mul╚Ťumesc frumos!
   O zi bun─â!

  1. Da, sunt pe wrdpress. Însă eu am crezut că tu faci platforme și am mai crezut că poate fi mult mai eficientă. De aceea te-am rugat să îmi dai un link, să pot vedea.

  1. Dupa cum ai observat, am doua bloguri gratuite, unul cel de aici cumparat domeniu, iar platforma, sau tema este de la wrdpress. Cele gratuite nu au spatiu suficient si nu poti edita orice, iar ca sa cumpar un plan, mi se pare scump. La cel de aici, se poate face ceva, insa nu pot avea acces la multe unelte. Vroiam ceva unic.
   multumesc pentru raspuns. Seara buna!

    1. Nu, cump─ârat domeniu ╚Öi tem─â de la Wrdpress din c├óte am ├«n╚Ťeles. Nu m─â pricep la a╚Öa ceva. M─â ajutat cineva, ├«ns─â nu ╚Ötiu dac─â cunoa╚Öte at├ót de bine

   1. Unicitatea unei teme consta in faptul ca fiecare tema este unica,in felul ei si difera fiecare la modul de expunere a diferitelor interfete pe care le folosesc fiecare in parte,dar pot fi modificate,dar daca 2 useri isi aleg aceeasi tema ,atunci numai esti unic,aici sunt multi cu aceleasi teme,dar nu au nici o vina pt ca nu stiu.

Sunt zeci, sute, mii de motive ca să zâmbești, iar tu rămâi cel mai bun dintre ele! Cu respect Ileana