Pițipoanca ?

Îndobitocirea virtuală atinge apogeul. Prostia se plimbă liberă lovind cu iuțeala fulgerului orice speluncă de socializare unde evoluează fel de fel de pițipoance și de înstrăinați psihic. ,,Nu doar cărțile ci și oamenii se pot citi printre rânduri.” Spre exemplu pițipoanca de oraș (de mall) înțolită fistichiu se citește după mers, fiecare pas e un fel de insultă. Pițipoanca de profil se citește după statusuri, poze, și postări în care etichetează jumătate din lista de prieteni virtuali. Pe cea de la țară o poți citi după sictirul extravilan cu care se adresează șoferului când coboară din microbuzul prăfuit. Multe au alături papițoiul, iubi-bubi, parfumat de te ustură ochii, care scuipă flegmele cât laba găștii și râgâie repetat degajând duhoare de canal pe o rază de 3km. O pițipoancă se consideră cea mai cea, dar în același timp are nevoie de eșecul altei femei pentru a se simți și mai și. Totuși în ziua de azi e greu să fii și pițipoancă, ai prea multa concurență, prea multe curci se cred păsări exotice. Deh, … orice femeie poate fi proastă aproximativ 5 minute pe zi; înțelepciune constă în a nu depăși această limită. Eu însă încep să cred că reîncarnarea există. Unele nu pot deveni atât de proaste într-o singură viață.

Author: Admin

15 thoughts on “Pițipoanca ?

 1. Si totusi exista iubire, si totusi exista blestem…upssss…. am vrut sa spun altceva.
  Sa inteleg ca vorbim de pitipoance nu de prostituate (sunt doua lucruri diferite).
  Dupa opinia mea, cred ca aceste pitipoance trebuie sa faca parte din decorul nostru de zi cu zi.
  Uite una in poza de mai jos care pur si simplu ma face sa zambesc si in acelas timp ma face sa inteleg ca in lumea asta sunt oameni mult mai fraieri decat mine: :))

  1. Hartia de muste ma deranjeaza mai putin decat faptul ca sutienul nu se asorteaza cu slipul. Chiar n-a gasit un sutien negru? Sau un slip alb?

 2. :)))) mi-a plăcut faza cu “curci” cel mai mult, nu mi-ar fi dat prin cap! Sper să te iei și de donjuanii de ecran la fel, și eu mai scriam cîndva, dar… sînt intangibili și ei și ele 🙂

  1. In curand vin din spate si ? sunt destui…
   Adevarat! Mai scriu si eu sa treaca timpul, sa nu ma mai gandesc la problemele reale si mai putin placute ce trec prin viata…
   Duminica frumoasa draga Issa! ☕??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.