?? Starea Civilă sau un fel de birt? ?

Starea Civilă sau un fel de birt? Că bei pe datorie la cârciumă, că te naști, că te însori sau că mori, în Vaslui … tot pe caiet te trece. Nașterea, căsătoria și decesul au devenit o problemă în Vaslui, pentru că județul se confruntă cu o criză, cică… nemaiîntâlnită, deși au fost probleme și anul trecut. Nu mai sunt certificate de stare civilă: de naștere, de căsătorie și nici de deces, motiv pentru care s-a mers cu cerșitul în alte județe însă nici alții nu stau mai bine. Doamnelor, să nu vă împingă păcatul să nașteți chiar daca v-a venit sorocul! Mai bine așteptați Crăciunul. Poate face Moșul rost de câteva certificate. Luați-vă gândul de la măritiș că și așa viața-i destul de grea și-i mai ușor să zici: vai de mine, decât vai de noi! ?? Și nici la dat duhul nu mai dați năvală, bă! Ce mama dracului, nu înțelegeți că-i supraaglomerat la poarta Sfântului Petru și că popa nu-ți semnează foaia de parcurs în lipsa actului de deces?! ?✍️

 

Author: Admin

12 thoughts on “?? Starea Civilă sau un fel de birt? ?

  1. Trecand peste partea comica din articol, se pare ca ai dreptate cand spui de lipsa unor hartii la insitutiile de stat.
    Acum ceva timp am fost la Politie pentru a schimba numerele de inmatriculare de la masina , si la ghiseu mi sa spus ca nu au formularul standard care trebuie completat, insa aveau peste drum la un xerox care avea buclucasul formular dar contracost.
    O fi doar o coincidenta sau altceva, nu stiu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.