Offf… Cum Ar Fi?

Cât de fantastic ar fi ca ACUM toți românii să fie capabili să treacă peste orgolii, manipulări, instigări la ură, partizanate politice și să se unească cu toții într-un singur gând, în numele României?
Cum ar fi ca cei 1600 (sau câți or fi) împreună cu cei peste 200.000 (sau câți or fi) să se unească și să strige împreună, să realizeze că de fapt noi toți vrem BINELE acestei țări, și să transmitem mesajul că nu mai putem fi manipulați?
Cum ar fi ca în loc de scindarea de acum, prin manipulările unora și ale altora, să ne unim și să le spunem STOP? TUTUROR.
ÎNTREGII CLASE POLITICE.
Brusc planul DIVIDE ET IMPERA ar pica, nici influențele străine nu ar mai avea vreo putere pentru că POPORUL ROMÂN ar fi unit. Ar vedea planurile de scindare, de dezbinare.
Cum ar fi ca PSD-iști, PNL-iști, USR-iști etc. – TOȚI să ne reamintim că suntem români și că toate partidele care există la momentul de față servesc DOAR interese străine?
Cum ar fi să ne dăm mâna, să realizăm că toți vrem același lucru, iar UNIȚI putem orice?
Cum ar fi să lăsăm orgoliile, ideile că noi știm mai bine decât cel de lângă noi, invidiile, ura?
Cum ar fi să vedem că asta se urmărește – dezbinarea noastră și ruperea acestei țări?

Offf… Cum Ar Fi?

Author: Admin

55 thoughts on “Offf… Cum Ar Fi?

  1. Doar cu condiția să nu stați acasă. Ați văzut în ce disperare au fost băgați anul trecut.
   psd nu vrea să mergeți la vot. Au făcut totul pentru asta. S-au opus anticipatelor, au sabotat măsurile anti-COVID, acum seamănă sămânța neîncrederii.
   Nu vă lăsați amăgiți.

   1. Unii mușcă din alții din orice motiv. Oricine ar fi la putere, găsesc motive. Nu politica e vinovată pentru asta. Sau nu doar ea. Și, ca să fie totul clar, nu sunt pesedistă, dacă asta ar conta.
    Sigur, e extrem de important votul, dar nu totul se reduce la asta.
    Nu ați văzut cum se bălăcăresc unii pentru mască? Ba că sunt proști, scalvi, slugi etc. Din orice sunt gata să te calce în picioare.

     1. Nu ştiu, nu am nervi să stau să văd ce culoare politică au cei care îi fac proşti şi scavi pe cei care poartă mască. Nici nu mă interesează, e fix problema lor. Şi dacă alţii se uită-n gura lor, iar e problema lor. Am ajuns să-mi fie pur şi simplu lehamite de astfel de exprimări.

     2. Este problema noastră, nu a lor. Crește pericolul de infectare, revenim la starea de izolare, adio “poteci” prin lume. Degeaba mi-am câștigat libertatea de a călători. Dacă te infectezi, în sistemul medical românesc … Este problema noastră.

  1. Starea asta de neîncredere este indusă chiar de Ciumă, parte a propagandei electorale. Are scopul să vă determine să nu mergeți la vot fiindcă știe că dacă o faceți, o facem, pierd. Dacă nu mergeți, nu se va schimba nimic.

     1. Mai oscilez și eu… s-ar putea să pună wp de mai multe ori comm ăsta, că-mi zicea mereu că nu-i trimis 🙂 doar ca să știi, dacă o să se repete :))

     2. Nu mai oscila. Dimineață, am scris postarea în urma comentariilor de aici. După dialogurile de acum, am titlul pentru la noapte și pentru poimâine.?

   1. Tot ce puteți face este să mergeți la vot și să nu votați Ciuma Roșie. Vedeți că au generat o mulțime de partide satelit. Nu numai ProRomânia, au făcut și altele. La București este psd-independent (Vanghelie), București 2020 (Negoiță).
    La mine în sat, candidatul PNL este un individ compromis, votez USR.
    Încurajând nesiguranța, faceți un serviciu psd.

 1. De ce sa credem doar în rău? De ce sa nu credem în bine? De ce să nu simțim ca putem fi UNUL? Nu ne-am plâns destul de milă? Gândurile și emoțiile ne modelează viața. Atunci, hai sa fim “uniti in cuget si-n simțiri”!!!

   1. Acea practică de care vorbești ține de fiecare dintre noi. Adică tu, eu, fiecare să treacă la practică cu el însuși mai întâi. Nu o vom face dacă eu doar aștept ca altul să o facă, iar eu doar spun, mă uit și mă gândesc cam cum o fi (fără nici o aluzie la rândurile tale) …
    Haide să și facem nu doar să spunem!
    O zi frumoasă în fiecare zi!
    ❤ ? ?

    1. Total de acord cu tine. Însă sunt puțini dintre noi, ce pun în practică, iar atunci când pun în practică, sunt huliți.
     Fac practică, întotdeauna am făcut și fac ce trebuie, dar…. Suntem putini. Mă rog la Dumnezeu să ne trezim cu toți la realitate! Doamne ajută ?
     O zi frumoasă draga mea ??

 2. Și eu zic că principala condiție e prezența la vot. Pentru că majoritatea românilor sunt conștienți că PSD-ul ne-a adus în coada Europei din toate punctele de vedere. Tot ei ar fi în stare să ne îngroape de tot, numai să fie ei groparii.

  1. Mulțumesc tare mult lei cuvintele înțelepte! Este adevărat, din păcate. Pe zi ce trece pierde tara, noi nu avem putere, deoarece ne conduce necuratul din 89 și acum. Nimic în bine, iar Dumnezeu ne este alături, însă frica predomină din cauza necredinței. Doar părerea mea. Noapte bună vise frumoase! ??❤️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.