Zâmbete De Seară ?

O persoana de gen masculin, la vârsta a treia (observați că nu l-am numit boșorog deși întrunea toate condițiile) își făcea plimbarea de seară la braț cu o fufuliță tânără și de altfel foarte frumoasă. Încerca din răsputeri să o complimenteze, să fie și spiritual spunându-i că pentru el femeia este ca un ansamblu de curbe care fac să se îndrepte o linie. Cine dracu’ să-i mai îndrepte lui linia ?! Poate un aparat ghipsat sau poate un miracol. Pentru că, da; sexul după o anumită vârstă ar trebui scos de pe lista de păcate și pus pe cea a miracolelor! Era scurt, crăcănat și îndesat, genul ăla care dacă scăpa un pârț îi ajunge direct în cizme. Avea trei floci în barbă ca la țap și un pântec de babuin de Guineea. Ea avea o față acră, rigidă și o privire moartă care trăda, incontestabil, gradul de romantism din relație. Dar știți cum e; un hodorog bogat este privit ca un tip bogat în timp un hodorog sărac rămâne doar un hodorog. Cine știe, poate că averea merită sacrificiile pe care le face ca femeie. Însă, eu refuz categoric să îmi imaginez ce simte ea când îl vede că se apropie de pat, în budigăii pe sub care bălăngăne singurul membru extrem de  flexibil care cândva fusese probabil țeapăn, tremurând din toate încheieturile celorlalte patru membre țepene care odată cândva fuseseră flexibile, mirosind lumânare și a lemn de brad. Cu timpul, (cine știe?) poate, se obișnuiește. Prima dată îi e mai greu când îi aude plămânii șuierând ca un samovar rusesc urmând apoi să-i suporte noapte de noapte acele horcăielile întocmai ca ale motoarelor ieșite din decor la ralurile morții. Dar ce mai contează. Important este să intre în posesia cardului când ațipește după ce-i dă pastila de Xanax. Din păcate asta-i viața! Cu toții vom îmbătrâni, asta numai dacă vom avea privilegiu de a trăi suficient! Și din Baywatch cu Pamela Anderson ne transformam în Băbăciuni-watch, varianta pentru gerontofili. Diferența e că, dacă îmbătrânim împreună, șocul transformării este mai mic, iar anii tineri petrecuți împreună, cu toate bunele și relele ce ne-au legat, îi fac pe bărbați să nu se uite la țâțele noastre că la niște pendule lactice, iar pe femei să nu se mai supere când ei uită să-și încheie nasturii de la prohab și pleacă agale la piață, în toiul iernii, chiar dacă de la neuropatie nu mai simt stropii înghețați de pe pantaloni urmare a adenomului de prostată.

Author: Admin

15 thoughts on “Zâmbete De Seară ?

  1. Acum, sper sa nu fiu considerat misogin dar am citit un banc care cred ca se potriveste si care spunea ceva de genul …”acum cu pandemia asta, e o asa saracie atat de mare incat unele fete nu mai au de ales si o sa se casatoreasca si din dragoste”…??
    O seara buna!

  2. Cred ca inainte de articol in sine, trebuia sa pui bulina +18 🙂
    Sunt atat de multe exemple ca ce-l din articol incat devine irelevanta o discutie in esenta ei.
    Eu personal chiar cunosc un cuplu in care ea are 32 de ani si el 66. Cica “ne intelegem de minune”, acum ce o insemna minunea de care spun ei, habar nu am, insa stiu ca EL are destui bani incat sa poate avea aproape orice femeie dar o prefera pe asta de 32 de ani. De ce? Numai ei stiu…

  3. Ceea ce incepe ca o povestire umoristica – citez: sexul după o anumită vârstă ar trebui scos de pe lista de păcate și pus pe cea a miracolelor! 🙂 se transforma intr-o povestire de-a dreptul horror.:) Felicitari pentru imbinarea atat de lina a celor doua genuri.

  4. O situație care generează multe bancuri, dar și controverse. Depinde din care parte privim lucrurile. Perspectiva ta stârnește și zâmbete, dar tot cu gust amar rămânem la urmă. Banii sunt cei care decid, de prea multe ori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.