12 thoughts on “Liniște Sufletească ! ✍️

 1. Aici nu sunt de acord. La 13 grade cat aveam in dormitor iarna, la cozile interminabile la care trebuia sa stai pentru a obține produse de strictă necesitate nu cred că aveam liniște sufletească. Și nici cand ma luau cu japca să-l aplaud pe tovarăsu n-aveam liniște sufletească. Și nici când trebuia să-mi fac lecțiile la lumânare.

  1. Sunt de acord cu tine, însă parcă era altfel.
   Tot la, lumânare am învățat și la aceea lampă cu gaz. Nu am avut tv până la 20 de ani, provin dintr-o familie foarte săracă și cu toate astea lumea mea de atunci era mai bună!
   Acum, lumea din zi în zi mai răutăcioasă, copii fără de școală, foarte multe greutăți. Tu poate ești în altă țară și….
   Toate cele bune ❤️?

   1. Nu sunt in altă țară. Trag mâța de coadă alături de tine și alți intelectuali, în Romania, in București mai precis. Gândește-te, însă, că in comunism n-am fi avut internet. N-am fi știut niciodată una de alta. Și, deși postarile noastre nu sunt subversive, măcar nu trebuie să fim atente la fiecare cuvânt să nu supărăm pe cineva mai sus în lanțul trofic. Aveam și atunci destule probleme. Iti dau dreptate însă că lumea s-a înrăit. Probabil este o involuție ”normală” în orice civilizație. Posibil ca peste sute de ani să tragem linie și s-o luăm din nou de la zero.

    1. Off , ? peste sute de anii cine știe ce va fi…
     În multe privințe e bine, doar că cei din politică ne fac viața îi un calvar. Dacă ar veni cineva la putere cu mâna mai scurtă, o să fim mai bine.
     O seară frumoasă❤️??

  1. Nici eu nu duc dorul! Doar că acum știm multe, se găsesc foarte multe, cu tehnologia la zi, dar…., E un dar ce nu trebuia să fie după 89 . Meritam ceva mai bun! Zi frumoasă☕️??❤️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.