Pupincurism Până La Greață ?

Am citit undeva despre…preluai câteva cuvinte…în rest…tot eu, varianta doi, cu tupeu?

Lingușeala e cea mai josnică formă de a obține ceva îi cea mai bună metodă tacită de a spune despre tine cât de incompetent te consideri. Pupincurismul face ravagii în toate mediile. Lingușirea, periatul, frecatul clanței, insistența, dexteritatea de atinge cu buzele dosul înălțatului înțelept X sunt un fel de acte artistice. Și infatuatului, dobitocului scrobit X chiar îi place să fie lăudat, lingușit pentru că vanitatea-i vanitate, amorul propriu la fel. Obediența a devenit un hobby pentru unii: se pricep atât de bine la asta și o fac mereu, e chiar un stil de viață. Pupincurismul, ispititor de neadevărat, lucrează pe la spate. Ce sunt pupincuriștii? Sunt o specie de oameni aparent asemănători cu oamenii normali, dar care pentru a atinge unele obiective trebuie să pupe-n cur o anumită persoană. Pupincurismul apare la oamenii nesiguri pe ei, ușor paranoici. Pupincuristul rămâne alături de curul pupat atât cât îi este de folos. Când nu-i mai este util îl schimbă cu un alt cur. Este acea specie care crede că le știe pe toate, dar de fapt el nu-i sigur pe nimic. Se cred bun, deștept, harnic, dar de fapt este doar o scârbă dizgrațioasă dispusă să se umilească în fața cuiva, de multe ori fără motiv, doar din obișnuință. Extrem de prefăcut, poate lăuda fără încetare pe cel pe care îl urăște din toata inima, așadar va fi primul care va trăda.
.

 

Author: Admin

10 thoughts on “Pupincurism Până La Greață ?

  1. Eheii și încă cum?
   O tot coc de ceva vreme? , acum tot auzind în stânga dreapta tot felul de lingușeli tare bine acoperite …? și cum se apropie alegerile… m-am jucat puțin cu frământat de lingușeală mai neortodoxă ?
   Seară frumoasă ??

  1. Când am dorit a posta această capodoperă? … Una persoană apropiată mie, mă tot perie ușor când își dorește ceva? și uite așa am avut aduceri aminte din timpuri trecut prezente? Cât despre bloguri…. Nu am nimic. Blocurile ce le urmăresc , le ador ! ? Cei din afară mai fac gafe, însă nu văd nici o supărare.
   O zi frumoasă cu bucurii! Să auzim de bine și să zâmbești mereu! ??☕️❤️?

Sunt zeci, sute, mii de motive ca să zâmbești, iar tu rămâi cel mai bun dintre ele! Cu respect Ileana