Lumina ✍️

Lumina iubirii strălucește și se arată uneori oamenilor din jur semnalând prezența puterii divine în ființa care o poartă. Cum s-a întâmplat și cu Iisus, ea nu este evidență oricând, oriunde și oricum, ci în momente speciale când lumina lucrează asupra mediului înconjurător dincolo de înțelegerea sau voința celui prin care ea se manifestă. Dacă avem norocul să vedem un asemenea moment, rămânem muți de uimire în fața acelei frumuseți fiindcă de fapt nu vedem chipul omenesc al persoanei din fața noastră, ci lumina care o însoțește și simțim o atracție spontană ca o stare de îndrăgostire neașteptată și uimire fantastică. Acela este momentul în care spiritul divin este prezent în materie și încă nu există un aparat de măsură pentru semnalarea intensității acelor unde energetice.
Lumina este semnul prezenței spiritului divin, care se manifestă prin noi când atingem starea de iubire necondiționată. La începutul unei povești de dragoste, toți oamenii sunt atinși de „iubirea divină” și toți atrag un câmp energetic al iubirii în existența lor. Momentele noastre de bucurie, de tandrețe, de mulțumire interioară, de împăcare cu șinele și cu lumea pot de asemenea atrage câmpuri de sprijin apropiate de cel al iubirii.
Însă gândirea negativă, suspiciunea, obiceiul de a ne înfricoșa, a ne îndoi ori a crea scenarii în viața de zi cu zi ne deconectează de la iubire și, instantaneu, ne deconectează de la „lumina” care ne sprijină sub forma acelui câmp de atracție. Când avem intenții frumoase, când dorim să ajutăm, să dăruim și să iubim, vom atrage – prin puterea legii divine – purtători ai acestei lumini care ne vor sprijini doar cu prezența lor.

Author: Admin

2 thoughts on “Lumina ✍️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.