Despre Lupi Și Despre Oi ?

În urmă cu aproape patru ani o turmă de oi behăia în piața Victoriei strigând :
– “Noi suntem poporul “!
În țară alte turme mai mici le țineau isonul oinelor dezlănțuite!
Un lup deghizat în cioban cu geacă roșie păstorea împins de la spate de către multinaționale și alte interese străine această turmă! Lupii din haita celui deghizat spre a manipula turma de oi cu părul creț se băteau cu pumnii în piept că au legitimitatea străzii și sunt îndreptățiți să preia puterea din mâna hienelor care cu trei luni în urmă câștigaseră detașat alegerile democratice… mă rog, aproape democratice pentru că justiția independentă profund coruptă și “niște servicii ” își băgau ca și acum coada prin procesul electoral!
Printre oi, două cotarle Bălin Mot și Miaunescu, lătrau de zor și scheunau a pagubă!
De peste hotare alte turme de oi izgonite de pe răzor de către găștile de lupi și cele de hiene se înecau în bolboroseala lor plină de patriotism și civilizație cerând ca hienele să părăsească imașul!
Și uite așa uitând de Constituție și de democrație timp de peste doi ani nebunia a continuat însoțită de un val uriaș plin cu ură și dezbinare! În tot acest timp poporul era adânc îngropat într-o stare de letargie, o comă autoindusă !
Vine schimbarea !Urlete și huiduieli! Lupii preiau puterea și se comportă precum hienele! Fiind și puțin mai idioți și mai flămânzi decât hienele aceștia provoacă un dezastru și mai mare!
Turma ce slujise ceata de lupi s-a ascuns și cele două cotarle s-au retras în bârlog lingând ciolanele obținute pentru prestația lor!
Lupul deghizat în cioban delirează în continuare :
– “Pesedeeee”!
Vin alte alegeri și poporul dă practic o palmă celor două găști prin absenteism voluntar sau involuntar!
Astăzi cele două haite vorbesc tot despre legitimitate!
O legitimitate care nu a existat și nu există nici în prezent!
Poporul a intrat din nou în starea de letargie, o parte dintre oi behăie răzlețe fără a fi luate în seamă și câteva exemplare de vultur cu AUR în cioc și-au făcut apariția în zonă!
Sărăcie, umilință, sfidare, rapacitate, trădare ca și până acum!
POVESTEA încă nu s-a terminat și nu se va termina vreodată!

Author: Admin

11 thoughts on “Despre Lupi Și Despre Oi ?

  • “Vin alte alegeri și poporul dă practic o palmă celor două găști prin absenteism voluntar sau involuntar!”


  De fapt prin absenteism, poporul roman a demonstrat inca odata ca isi merita soarta. Stand acasa nu ai dat nicio sansa altor partide sa guverneze ci ai preferat aceias mizerie numita PSD.
  O data la 4 ani ai posibilitatea sa te razbuni pe politicieni pentru viata atat de amara prin care ai trecut si uite ca tu alegatorule stai acasa si apoi te plangi ca nu sa schimbat nimic in tara asta.
  Acum circula un proverb romanesc dar putin modificat:
  Spune-mi cu cine ai votat ca sa-ti spun ce fel de om esti!

  P.S -Malin Bot este singurul jurnalist independent care a prezentat adevarul asa cum era el.
  Cine se uita la Antena 3 si Romania Tv, nu are cum sa inteleaga nimic din ceea ce inseamna dreptate!
  Asadar,placuta suedeza este tot ceea merita psd!

  In poza de mai jos, doamna Rovana Plumb spunea oilor psd-iste, fara pic de rusine ca Romania este tara lui Dragnea.

  1. E un poveste, nimic mai mult ! Daca am fost sau nu la vot…e secret, nu e nimeni obligat sa spuna. Nu fac politica, nu stiu politica, nu ma uit la stiri, doar ce mai citesc pe net: si…da, Malin e simpatic, insa degeaba daca….
   Citeste inca odata si…vei vedea ca nu ma iau de nimeni, e doar o poveste cu mai multe neveste… , bineinteles, de acelasi rang ?

   1. Divizarea societății a început atunci. De fapt, confiscările au fost o hoție nereparată nici azi fiindcă personajele cheie nu s-au schimbat. Vom mai vedea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.