Crăciun Fericit – Merry Christmas ! ?❄☃❤️?

Spiritul blând al Sfintelor Sărbători să coboare asupra voatră cu bucurie, prosperitate, sănătate ! Crăciun Fericit ! ?❄☃❤️?
În această noapte să uităm gândurile negre, avem alte nopți în care ne tot ocupăm de ele. Să ne liniștim sufletul și să trimitem către cei dragi, gânduri frumoase la fiecare în parte și așa ne vom simți împăcați! Credința face orice posibil, speranța ne dă putere să continuăm, dragostea face ca orice să fie frumos! Cândva pe vremuri oamenii aveau cruce de lemn și inimă de aur, acum au cruce de aur și inima de lemn, fie ca Sfânta sărbătoare să readucă aurul în sufletele noastre, să avem parte de lumină în inimă și în gând! Doamne, ajută-ne ca de Crăciun să ne reamintim de Nașterea Lui Iisus și să spunem și altora, cu ajutorul colindelor, să vorbim despre bucuria păstorilor, despre închinarea celor trei înțelepți, să închidem ușa sentimentelor de ură și să o deschidem pe cea a iubirii! ?❄☃❤️?

 

 

Author: Admin

25 thoughts on “Crăciun Fericit – Merry Christmas ! ?❄☃❤️?

  1. Din inimă vă doresc sărbători FERICITE  și FERITE de orice lucru care are puterea de a ne fura pacea. Fie ca Bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze familia și biserica unde Dumnezeu va sădit pentru slujire.
    Cu multă dragoste Ciprian Bârsan

    1. Mulțumim din suflet frumos cuvintele frumoase venite din suflet ! Doamne ajută ? Amin ?
      Vă dorim ca Bunul Dumnezeu să vă Binecuvânteze familia , să fie pace și zile liniștite! Cu respect Noi! ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.