De Când Mă Știu Nu Am Fost Lașă ✍️

Cine sunt eu?… Și așa am ajuns să îmi fac o auto caracterizare ce doresc să știe cei care mă cunosc. De când mă știu nu am fost o lașă… nu am putut să îmi fac o viață frumoasă pentru că de fiecare dată când mă gândeam la așa ceva simțeam că ar fi ca și cum m-aș vinde… aș vinde o bucățică din mine și nu aș face așa ceva niciodată. Am avut ocazii multe să îmi pot face viața mult mai ușoară însă inima mea nici nu a vrut să audă. Am considerat că eu merit mai mult și acel merit trebuie să fie doar al meu în totalitate. Nu îmi plac oameni fățarnici și mincinoși, iar dacă a fost necesar sau fără voia mea am trecut prin astfel de situații… am știut să fac față și să merg înainte. Acum sunt puțin la un pas de clacare, însă vreau să mă trezesc și să lupt așa cum am luptat de la naștere. Încă nu am soluții, însă nu va fi așa la infinit… trebuie să găsesc eu o cale de mijloc și să revin așa cum am fost la început. Pentru asta trebuie să caut altfel și așa voi face. Îmi cer scuze celor ce mă citesc pentru greșelile gramaticale… și nu numai;- Nu am multă carte, însă am avut curaj a scrie și a dori să cunosc oameni deosebiți ca Voi toți de aici!

Author: Admin

14 thoughts on “De Când Mă Știu Nu Am Fost Lașă ✍️

  1. M-am uitat, am verificat si nu mai exista deloc in baza de date. Am facut o interogare si se pare ca paginile de care spui au ajuns la cosul de gunoi, apoi sistemul le-a sters din cauza emoticonelor din titlu care din motive necunoscute (inca) se sterg si astfel nu se mai poate gasi legatura tinta.
   Am rezolvat “Scurt interviu cu mine” copiind continutul de pe celalalt blog 😛
   Nu trebuie sa-ti faci probleme pentru ca:

   😛 😛

 1. Nu suntem singuri niciodata! Exista un inger pazitor care e tot timpul cu tine. Constientizeaza lucru asta prima data si apoi invata sa-l auzi!
  Iar greseli gramaticale nu are nimeni mai multe ca mine si asta in ciuda la vreo 26 de ani prin scoli! Ei si?
  Eu am un cititor care ii face o placere diabolica sa-mi arate cat de incult sunt eu in comparatie cu el! Ma bucur de bucuria lui! Dar nu suntem toti asa; pe cei mai multi ne intereseaza ce scrii! Nu cum!

 2. Să n-așteptăm puteri,
  Căci în noi este Puterea,
  Și nici sa strângem averi,
  Căci Sufletul ne este Averea.
  Să ne îmbrățișăm monștrii,
  Căci, au nevoie de atenție,
  ( un copil care face prostii cere atenție )
  Sa-i consideram Maeștrii,
  Învăluind în iubire învățătura prin intenție.

  Îți mulțumesc pentru experiența împărtășită. Dar din dar se face Rai! Multe binecuvântări și un An Nou cu miracole la tot pasul!?

  1. Multumesc din suflet !
   Multumesc pentru cuvintele Intelepte !
   Să ne îmbrățișăm monștrii,
   Căci, au nevoie de atenție,
   Bine spus !
   Un nou an cu bucurii, liniste sufleteasca si sanatate ! ??❤️?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.