Inima În Continuă Mișcare ?

 

Oare voi putea trăi să pot simți fericirea măcar odată?… Inima mea este în mișcare mereu pentru tine, însă tu nu vezi… uneori crezi că sunt departe de tine, iar eu sunt atât de aproape!!! Îmi doresc de la Viață… Pace sufletească și un semn bun din Bolta Cerească…
Uneori mă gândesc la unele cuvinte ce sunt rostite fără gândire… sau poate cu ură din partea iubiri și aici iară nu înțeleg de ce în iubire există și ură… cum putem scoate cuvinte grele și cuvinte de iubire în același timp? La mine iubirea nu urăște, nu bârfește, nu scoate cuvinte grele, deci iubesc sau…? Cineva spunea că e normal uneori să mai spui și ce nu trebuie…și asta pentru că îți pasă și că iubești… să fie așa? Nu cred. Iubirea tace, iubirea suferă și se schimbă de dragul iubiri pentru a putea atinge fericirea. Ca să fiu fericită am nevoie să pot atinge fericirea și pentru asta am nevoie de susținere, simțul iubiri și al împliniri…abia atunci pot spune ca am atins fericirea. Dar… sunt cuvinte… fie ale mele fie ale tale fie ale altora… sunt cuvinte așternute într-o carte sau spuse în direct, rostite la întâmplare, cuvinte blestemate, sunt doar cuvinte… așa că eu prefer Fapte! O să mă întrebați:- Dacă n-ar fi existat cuvinte? Cum am comunica? Ce am auzi?… Ei bine, ar fi doar Pace!

Author: Admin

8 thoughts on “Inima În Continuă Mișcare ?

  1. ”Inima nu comunică prin cuvinte”, aș continua eu să cred. Dar și inimile sunt diferite, precum oamenii, deci iubirea se poate oferi în multe feluri. Îți doresc să o primești în cel mai plăcut mod!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.