Covid, corona?…

Fraților m-am săturat de atâta publicitate, atâta nedreptate și atâtea măgării! Da, fie românia, fie spania, e tot una. Cică în spania e mai bine cu doctori,,, aiurea, e hoție peste tot, doar că sunt mai cu băgare de seamă, nu așa tâmbă ca…
Mă tot uit după imagini cu acest covid, am găsit una parcă e prăjitură…
Ia vaccinul nu lua vaccinul, ce asta fraților? Pe cine să mai crezi? Pe timpul lui ceașcă era de o mie de ori mai bine, am trăit acele vremuri în sărăcie dar fără pandemie, fără oameni duși la psihiatrie pe bandă rulantă.
No, io cred că ăștia vor să mai murim câțiva că suntem prea mulți. M-am hotărât, nu mă mai uit la nici o știre politică sau de pandemie, dar ce mă fac cu acea publicitate? Of, o să trec pe scris acum cât sunt în baja, o să citesc cărți, o să gătesc, o să ies la plimbare și o să ascult muzică săltăreață! Da, io sunt cu muzica săltăreață, în special când sunt nervoasă,,, dar mai știu pe cineva care face asta, hii!
Io vă las cu gânduri bune, sănătate și o noapte cu pace! Vă pup pe suflet cum spune al de la tv! Cu drag, Ina!

Author: Tatiana Zina

7 thoughts on “Covid, corona?…

  1. Chiar si specialistii au spus ca acest corona este ce-l mai frumos virus din punct de vedere estetic 😛
    Cat despre publicitate….na…asa vor unii sa fie 🙂
    Amuzanta descrierea 😉

        1. aha, am inteles asta cu emoticoane, acum le stiu, da cu descrierea tot nu m-ai lamurit bree!!! ce format? nu stiu ce e ala format intr-o descriere. ma ajutat Elena, de acu, scriu eu, mai greu la tastat, dar scriu. ?

Sunt zeci, sute, mii de motive ca să zâmbești, iar tu rămâi cel mai bun dintre ele! Cu respect Ileana