Cum se instaleaza IGO pe GPS Mio 8500LM?

Desi si sunt foarte bine evaluate, totusi, aparatele gps Mio vin cu harti pentru Romania care nu sunt chiar precise, ce-l putin nu mai precise decat Igo, motiv pentru care multi posesori al acestui aparat vor sa treaca pe IGO Primo.

In cazul de fata vom vorbi despre aparatul GPS MIO SPIRITE 8500LM.

Mai intai trebuie sa deblocam acest aparat. Pentru asta este nevoie de arhiva de aici 
Dupa  dezarhivare vom gasi doua foldere. Unul se numeste SD si celalalt se numeste Flash.

Cel SD este pentru memoria externa si ce-l flash pentru memoria interna a gps-ului.

Pentru a deloca memoria externa vom proceda exact cum apare in poza de mai jos:

Copiati pe cardul sd folderele MioAutoRun si HANNA_S6200a, dupa care editam fisierul xml asa cum se arata in fotografia de mai sus.

Pentru memoria interna vom proceda asa cum este in fotografia urmatoare:

Kit-ul igo il copiem ori in memoria interna ori in ce-a externa.

Calea catre executabilul Igo o vom alege din noua interfata care va aparea la deschiderea aparatului.

Succes!

 

 

 

 

 

Author: Petrica

4 thoughts on “Cum se instaleaza IGO pe GPS Mio 8500LM?

 1. Te complici. Pt ce am nevoie de acum de un aparat Mio cand fiecare are smartphone si google? Pui pe google unde vrei sa ajungi si gata, iti arata ruta. Aaaa, ok Mio foloseste doar semnal GPS si nu ai nevoie de internet. Acum.poti si cu google.sa downloadezi hartile si sa le.folosesti offline, e foarte simplu.
  Mio si Igo costa bani, ce-ti spun eu, nu costa nimic.
  Daca vrei alt soft exista aplicatia Navigator care e gratuita si iti garabtez ca merge f bine. Atat Mio cu Igo cat si google sau Navigator sint testate de mine.
  PS: Exista si Igo pt smartphone (dar cu crack)

  1. Nu ma complic ci caut o solutie alternativa la aplicatiile enuntate de tine mai sus.
   Spre exemplu eu am mai multe aparate gps, inclusiv ce-l din descriere, respectiv Mio Spirit 8500LM.
   Hartile originale sunt bune insa nu pentru Romania, motiv pentru care am cautat o solutie sa instalez pe el IGO Primo. Nu pot arunca la gunoi un gps care ma costat la vremea respectiva peste 700 de lei.
   Dupa ce i-am instalat igo, nici atat nu-mi mai vine ideea sa-l arunc.
   Waze si/sau google maps sunt solutii bune insa doar daca ai o conexiune la internet.
   Avantaje: Vizualizarea traficului in timp real
   Dezavantaje: Consumul bateriei si a traficului de internet (asta daca nu cumva ai net nelimitat)
   Hartile offline sunt bune doar daca nu ai alta alternativa. Eu personal nu le-as folosi niciodata pentru ca din lipsa de actualizari (si aici ma refer strict la Romania), este posibil sa-l setez sa ma duca la Constanta si el sa ma duca la Brasov.
   Acum pe bune, de ce naiba as vrea sa instalez pe telefon in IGO crack-uit cand am zeci de alte optiuni?
   Stii ca cei care crack-uiesc aplicatiile lasa la codare si un script “Open door”?
   In momentul de fata eu folosesc un GPS Garmin DriveSmart 55 de care sunt foarte multumit. Ma costat ceva dar merita pana la ultimul leu. Waze este net inferior fara de acest Garmin.

   1. Eu sunt cel care niciodata, dar absolut niciodata nu o sa dau vreun ban pe asa ceva. Am mers Constanta – Odessa, sunt 620 km cu harta offline de la google. Adica, daca pleci maine intr-o directie, azi dai harta de pe google jos si maine o folosesti offline. E cea mai simpla solutie. Deci ai cele mai noi harti si nu ai nevoie de net, doar Gps sau Glonas
    Ar mai exista o solutie si anume in locul radioului din masina sa se instaleze un alt radio cu ecran touch pe care se instaleaza Android Auto. Acum se poate instala si in Ro. Daca ai instalat Android Auto faci ce vrei.

    1. Eu prefer complexitatea. Nu folosesc niciodata aplicatiile gps de pe google store ci le prefer pe cele dedicate. Acum na, fiecare cu pasarica lui.
     La masina poti pune o navigatie insa doar daca ai una ceva mai noua care sa aiba formatul pentru radio 2Din. Cele cu 1Din (exceptand cele cu ecran retractabil care costa cat jumtate din pretul masinii), au ajuns pana acum la stadiul de a sti sa citeasca fisere mp5. Am avut asa ceva pe un Opel Zafira insa nu ma ajuta cu nimic ci dimpotriva imi distragea atentia videoclipurile care rulau.
     La cealalta masina, Un Seat Leon, i-am dat jos player-ul original si i-am pus o navigatie auto de care sunt foarte multumit.
     Totusi pana la urma nicio aplicatie android nu are cum sa fie mai precisa decat o navigatie dedicata, asa cum nici un telefon mobil din lume nu va face poze mai bune decat un dslr.

Sunt zeci, sute, mii de motive ca să zâmbești, iar tu rămâi cel mai bun dintre ele! Cu respect Ileana