Sistem de navigatie Mio Spirit 7600

Zilele trecute mi-a trecut prin mana un GPS Mio Spirit 7600, cumparat de un prieten care vroia sa-l foloseasca insa habar nu avea ca acest GPS vine fara harti.
Asadar, pentru a rezolva problema a folosit varianta ajutatoare “Apeleaza la un prieten”.
Dupa ce am rezolvat problema m-am gandit ca poate mai exista cineva care ar vrea sa stie cum am procedat pentru ai instala popularul IGo Primo.
Mai intai de toate trebuie sa faceti o copie de rezerva a tuturor fisierelor de pe gps insainte de a le sterge s-au a le inlocui cu cele oferite de mine.
Dupa copierea acestora trebuie sa deblocati acest Gps. Mai exact trebuie sa intrati in Program Files\Navman\SmartST_CE si acolo sa redenumiti SmartST_CE in SmartST_CE_Original.
Dupa asta trebuie sa copiati in folderul Navman, un alt folder denumit SmartSt_CE pe care il puteti descarca de aici.
Acum, tot ce trebuie sa mai faceti este sa copiati folderul Primo in radacina GPS-ului, adica langa celelalte fisere gen MioAutoRun,My Documents,Navman,Program Files etc.
IGO pe care am sa-l las la download contine harta Romaniei versiunea Romania_HERE_2020.Q4_201218.
Descarca IGO Primo 2020 (Romania_HERE_2020.Q4) de aici.
La final ca sa ii scutesc de batai de cap pe cei care nu prea inteleg ce am scris eu aici insa totusi vrea sa instaleze hartile IGO pe un gps Mio 7600. tot ce trebuie sa faca este sa conecteze gps-ul la un calculator, sa sterga toate fisierele existente din gps si sa copieze in locul lor tot ce gaseste in arhiva asta.

Cand porniti GPS-ul o sa aveti doua optiuni:

1-Flash

2-Card

Apasati pe iconul de Flash.


Daca ati reusit, gps-ul vostru o sa arate cam asa:

Author: Petrica

4 thoughts on “Sistem de navigatie Mio Spirit 7600

  1. Bravo domn’ Petrica ! Mare om esti. Ai idee daca metoda dumitale este valabila si in cazul unui aparat Mio Spirit 7500 ? Multumesc.

      1. Domn’ Petrica..a functionat domnule. Numai ca am intampinat aceleasi erori pe care le-ai consemnat si dumneata pe ” gpszone ” Am incercat remedierea recomandata, numai ca de data asta nu a vrut sa mai functioneze…In cele din urma, am rezolvat-o cu ajutorul “asistentei” acordate de catre baietii de milioane de pe forum. Sa fi iubit !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.